Translate

søndag 10. november 2013

Inspirasjon!

Vi har vært i Tønsberg og sett på lokalitetene... Aller morsomst var det selvsagt for meg å se min mormors leilighet som jeg skal flytte inn i til sommeren. Her er det mye som skal gjøres - men FOR ET UTGANGSPUNKT!
Gjensyn med sånne tak gjør en gammel nostalgist bare lykkelig...
Og selvsagt betyr det mye for meg at dette er den leiligheten jeg fant trygghet og et mormorfang selv i hele oppveksten.. Og nå er jeg er kjempeglad og takknemlig for at ingen har vært "moderne nok" til renovere eller kaste ut den gamle kjøkkeninnredningen - eller modernisere takene - i alle de årene som har gått siden mormor forlot huset vårt for siste gang...! Alt det gamle, fine har fått bestå - og jeg skal gjøre mitt for at det skal få et nytt og godt og langt liv!!!
Her må jeg finne tilbake til den opprinnelige fargen - og lete opp noen retro skaphåndtak - resten gjør seg selv!
Forretningslokalet derimot lider under et "moderne" tak - det tror jeg vi bare må gjøre noe med... Gulvet er nok også modent for restaurering - og her er det MYE å ta tak i! Hodet er fullt av ideer og det er også mye å gruble på... Men hele prosjektet føles absolutt både viktig og riktig og motiverende for oss som er i gang med det!!!
Mye å ta tak i for flere generasjoner før det er klart for baby-kafe med rettferdig handel her!

2 kommentarer:

  1. For er vakkert tak og flott kjøkkeninnredning! Et utrolig spennende prosjekt! Lykke til og klem fra enda en nostalgiker, Pam

    SvarSlett
    Svar
    1. takk! Jeg klør i fingrene etter å komme igang ;)

      Slett