Translate

søndag 27. oktober 2013

Om å ordne tankene...

Noen ganger når jeg står foran store valg eller ønsker inspirasjon trenger jeg å ta i  bruk alle mine innlærte strategier for å holde orden på hvor jeg vil...
Litt "magisk": I 2009 lagde jeg faktisk en slik plakat der jeg skrev ned ønsker om inspirasjon til "et prosjekt", "noe godt" og ønske om å skrive og nå ut med et budskap. Jeg la den i en skuff under senga mi - og tenke ikke mer på dette - før jeg fant den igjen lenge etter at  bloggen og prosjektet "simple living 2011" var realisert ! ;D
Her om dagen følte jeg dessuten et veldig behov for å sette meg ned og lage lange lister over hva jeg ønsker-  og hva jeg er redd for-  i forbindelse med flytting og restarting av resten av mitt liv... ;)
For meg er dette ikke bare en måte å holde fokus på - men nødvendig for at jeg selv skal se retningen og for å vite akkurat hva som er det beste for meg akkurat nå!

Jeg fant ut at jeg gruer meg for det praktiske i forbindelse med søknader til kommunen - og forbedringer av forretningslokalene i Tønsberg. Dessuten liker jeg ikke så godt usikkerheten i forbindelse med inntekter som kommer til å oppstå utpå høsten neste år feks...
Likevel kan jeg se at jeg føler meg helt trygg på at det er riktig for meg å flytte sammen med storfamilien - og at jeg ikke er redd for framtida helt generelt...

Jeg er veldig visuell. Jeg ser drømmer og visjoner i bilder. Så derfor er det viktig for meg å få alle drømmer og planer ned på papir!
I tillegg til å lage lister og affirmasjoner (tankemønstre for å oppnå det du vil og programmere tankene dine positivt) hender det at jeg setter meg ned og klipper og limer sammen bilder som gir meg positive assosiasjoner. Dette er morsomt, blir fint - og gir meg ro i sjela!

Derfor deler jeg med leserne her deler av noen av mine inspirasjonsplakater:
Denne plakaten inspirerer meg til å holde orden rundt meg og gir meg lyst til å rydde opp!

Denne plakaten handler om hvordan jeg helst vil spise, trene og ta vare på meg selv. Det var beroligende bare å lage den! :)

2 kommentarer:

  1. Oj, oj.... Nå forsto jeg at jeg ikke har fulgt helt med. Har vært litt av nett og ikke fått med meg dine store planer! Men nå har jeg lest meg opp. Så spennende, Siri! Dette er jo helt din stil!
    Men så trist det blir å komme tilbake uten at du er på Bøleråsen... Du hører jo egentlig til der!

    SvarSlett
  2. Takk, Kristin... Det blir spennende,ja! Heldigvis er Tønsberg ikke fullt så langt unna som Kualalumpur.. så jeg satser på å få besøk av dere alle, jeg!!! ;)

    SvarSlett