Translate

fredag 23. mai 2014

Oppsummering, mai, så langt...

Huset er solgt.., hansken er kastet.., jeg innser hvor mye rot jeg fortsatt har..., jeg jobber døgnet rundt med 7.klasseinnspurt... så nå steamer det på høygir i både hender og hode - jepp! - her går det unna!
Rekkehuset ble solgt til en moralsk pris -
de som kjøpte bør være fornøyd - og jeg sover også godt om natta...
 Det føles greit!
Jeg tenker mye på luksus for tida. Jeg føler takknemlighet. Selv om jeg ikke fikk noen overpris for huset mitt har jeg et pent overskudd igjen.
Det føles også deilig luksuriøst at jeg skal flytte inn i en ekte rustikk leilighet, der jeg etter eget ønske kan forbedre de små viktige tingene etter hvert - og hvor jeg tilogmed for første gang skal få meg et helt nytt bad akkurat sånn som jeg selv har tenkt meg det! (dog et bittelite et, da..;)

Og så: Jeg har endelig bestemt meg for å ta min første reise til India. Den reisen jeg i alle mine yoga- og meditasjons-år har drømt om! En eller annen gang i barndommen følte jeg at jeg virkelig hadde vært i India - eller kanskje rettere på Sri Lanka. Jeg føler at jeg kjenner luktene, lydene, lyset og folkene der etter at pappa kom hjem etter ett år på Sri Lanka i 1970 med en koffert full av alt dette... Turen går til Kerala og blir ikke så veldig stor og lang - men endelig skal jeg realisere den aller første reisen min til India nå til vinteren!

Tilbake til jorda; med tanke på hverdag og kosthold og kanskje mulig næringsvei har jeg søkt om å bli andelsbonde og håper på å få levert ferske økologiske grønnsaker fra denne bonden i Larvik: http://www.virgenes.no/?page_id=95  ( da må jeg også binde meg til å jobbe der noen timer i året ! :D)

I forbindelse med dette har tankene på å investere i et profesjonelt og sterkt kjøkken nede i butikken begynt å ta form. Jeg ser for meg at det kan være en flott idé å invitere til yogaklasser hvor det også er legges opp til kurskvelder i foreksempel "ayurveda-mat" - som også er en viktig del av yoga-tradisjonen i India. Jeg ser samtidig for meg mange andre muligheter for "eventer", selskaper - og selvsagt ligger det til rette for andre mat-kurs også (hvordan lage egen sushi?) - for den del - når man først har et slikt lokale med både plass, kjøkken og lokale økologiske råvarer samlet på et sted!
Kort fortalt satser jeg framtida på røtter, røtter og atter røtter ... ;)
Tankene bobler - og samtidig er jeg sterkt tilstede sammen med de 64 som snart skal stå på scenen, pynte seg, rydde - og deretter ta sine modige skritt videre ut i livet - og over i ungdomsskolen...

Og deretter; samme dag som skolen er over for denne sesongen skal 50 pappesker pakkes, huset tømmes og jeg skal reise av sted til en annen by, et annet liv...
Juhu! 
10 kommentarer:

 1. Modige, heldige deg Siri. Kommer gjerne både på yoga og matkurs.

  SvarSlett
 2. Masse lykke til Siri! :-)
  Nå er det vel 10 år siden klassen vår gikk ut av barneskolen, og du inspirerer fremdeles :-) god sommer!

  Hilsen Madelene

  SvarSlett
  Svar
  1. Nåh! Takk,Madelene! Det varmer! Nydelig sommer til deg og!
   HilsenSiri <3

   Slett
 3. Lykke til Siri!!! Såå herlig at du våger følge drømmene dine og ta det spranget som skal til, er helt sikker på at du får til alt du vil. Klemmer Pam

  SvarSlett
 4. Tuuusen takk! Vi skynder oss langsomt og gleder oss til sommeren i Tønsberg ! Hilsen Siri :-D

  SvarSlett
 5. Grattis med salg av bolig - og med alle drømmer og planer som stadig nærmer seg :D

  SvarSlett
 6. Nettopp! Jeg ser både slutten på det jeg har gjort i de siste 20 årene - og begynnelsen på resten av mitt liv tydeligere nå... Det ER spennende, ja! Takk!
  Hilsen Siri :D

  SvarSlett
 7. Dette blir skikkelig spennende, Siri. Gleder meg til å følge deg videre inn i det nye livet ditt. Også tur til India da! Høres morsomt ut, men du burde jo utvide turen til flere steder i Asia😉
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Kristin! Malaysia hadde jo også Vært spennende, ja! ;) Klem fra Siri :)

   Slett