Translate

søndag 15. juni 2014

90-tallspsykose bye-bye...

Loftet er tømt! Takket være gode venninner, godt humør og handlekraft ble hele loftet på mirakuløst vist tømt og alle mine 90-talls-skammeligheter sortert, partert og kastet i går!
Er det mulig???
Hvilken lettelse! Og hvilken renselse! For vel er det tragisk at jeg bare stappet alt dette utgåtte "ræl" opp i mine innerste hjørner og forsøkte å glemme dem... Men etter hva jeg kan bedømme må de aller fleste ( iallefall her på åsen...) ha vært offer for en gedigen felles psykose når det gjelder dekor og interiør gjennom det meste av nittitallet!

Rutete gardiner, blonder og rysjer, mønstrede møbler og settekasser, kornband med sløyfer og broderte bordskånere....! Jeg skammer meg for å måtte kaste denne mengden med tekstiler og plagg på søppeldynga, men jeg unner faktisk selv ikke min verste fiende å arve dette!

Når det er sagt så er det altså en sann glede å ha ryddet i toppetasjen! Det vil jeg anbefale alle å gjøre! Bedre før enn etter!
Heldigvis - noen fra nittitallet holder seg like godt;
Lucky Luke, for eksempel! ;D
Men la oss aldri få denne burgunder-rød-rutede sløyfe-trenden tilbake!
Pliiiis!

2 kommentarer:

  1. Skjønner poenget. Tror vi har kvitta oss med det meste av slike tekstiler. Men loftet og diverse skap bugner av andre tekstiler av ymse slag som burde vært fjerna for å gi tiltrengt plass til andre ting. Noe jeg heldigvis stadig har glede av er de sjøllaga blårutete gardinene med hekla mellomverk, de kommer til å bli brukt igjen og igjen.

    SvarSlett
  2. Heldigvis er det noen ting som tåler tidens tann, ja..! :) For meg gjelder det ikke for "90-talls looken". . ;)

    SvarSlett