Translate

søndag 8. september 2013

OMG! Verden VIL bedras!!!

Hvorfor slenger vi sarkastiske kommentarer om fotformsko? Det er de eneste skoene som faktisk har navn etter sin nøyaktige funksjon: De har form etter foten din slik at den kan brukes til det den er ment for!!!

Alene blir det flere kaffekopper i stillhet - eller sammen med ei god venninne... det blir mer tid til turer alene - eller sammen med andre gode folk! Og det er et godt liv! Jeg har det veldig godt alene - for jeg har så mange å være sammen med! :)
Hvorfor dater folk på nettet? For å få bekreftet sitt eget ego? For å lure og lures??? Jeg har lenge lurt på hvorfor jeg alltid blir så skremt når jeg nærmer meg slike nettsteder... Nå tror jeg kanskje at jeg vet svaret: Jeg vil ha fotformsko! Jeg vil ha de folka som ER det de utgir jeg for! Jeg vil ha virkeligheten! Jeg vil ikke bedras!

I går var jeg på et hyggelig pub-besøk sammen med andre single i Tigerstaden. Vi snakket om alt annet enn politikk. For det blir ofte feil... Men vi snakket om "dating" - for det er noe vi har felles og kan litt om - vi som har vært single en stund...
Da fikk jeg en pussig beskjed fra en hyggelig mann som for ikke så lenge siden faktisk hadde fått til det å treffe en hyggelig dame via nettdating: "Du som ser så sprek ut må ikke fortelle hvor gammel du er! Du må trekke fra minst fem år! ALLE GJØR DET!!! OG: Du må IKKE fortelle at du er mormor! Skikkelig turn-off!!!"

Til det er min kommentar: (og det mener jeg av hele mitt hjerte!) Dersom det er sånn at jeg MÅ juge for å få meg en kjæreste - og at jeg absoluttt ikke må nevne at jeg har blitt velsignet med det nydeligste barnebarn... - JA - DA KAN DET VÆRE DET SAMME! Helt greit at jeg ikke skal dytte bilder av barnebarnet opp i trynet på en mann når jeg treffer ham på byen - eller bare sitte å snakke om krabbing, pludring og bleieskift! Såklart ikke! Men jeg er stolt over at jeg er en sprek mormor! Og jeg er stolt av at jeg er så GAMMAL!

Hva slags verden er det som er skapt i denne virituelle virkeligheten? En verden der ingenting er slik du tror og alle forventes å lure hverandre - bare litt - bare for å få noen på kroken??? Den verden der vil ikke jeg  være en del av!

Ikke på vilkår!

Og i morgen skal jeg gå og stemme på noen som sier det som det er: Vi må senke vår levestandard for at alle skal få det bedre! Det må koste om vi skal få fred! Og vi må leve bærekraftig om vi skal redde planeten!

Lurer på om det går an å få kjøpt fotformsko på nettet, jeg... ;)

12 kommentarer:

 1. Yes! Vær deg selv, den ekte Siri. Det er nettopp den personen jeg, og mange andre, er glad i. Hvis en fyr lar seg skremme av at du er bortimot 90 år og bestemor, har han ikke bestått syretesten.
  Hva skoene angår... - jeg minner bare om at det er høst, snart vinter, og at du kan blåse bort støvet av DocMartin igjen.

  SvarSlett
 2. Hva hvis du f.eks skulle lyve på alderen din til en mann - og så endte forholdet opp med å bli "seriøst". Ville han DA synes at det var ok å få vite at du var 5-10 år eldre enn det han trodde??? Eller skulle du fortsette å lyve på alderen? Samt "gjemme bort" barnebarnet??!!? Jeg forstår meg ikke på disse mennene.....Hvis det er slik det skal være så har man det jammen meg bedre alene. Og det at "alle" andre gjør det betyr jo ikke at JEG er nødt å gjøre det. Jeg forbeholder meg retten til å tenke selvstendig og ta egne avgjørelser! ;-)

  SvarSlett
 3. Enig.. og heldigvis slipper jeg å ha noe med sånne folk å gjøre!!! :-p ;)

  SvarSlett
 4. Ikke hør på teite mannfolk! Det finnes menn som elsker deg akkurat slik du er. De finnes! :)

  SvarSlett
 5. Jeg er stolt over å være 50 om noen dager...sprek...mamma til tre og mormor til to! Og ikke noen mannfolk får meg til lyve om denne sannheten...eller andre sannheter for den del ;-)
  Du er fantastisk slik jeg kjenner deg gjennom bloggen...godt du ikke går "i fella", men fortsetter å være akkurat den du er :-)

  Ønsker deg en fin uke!

  Inger :-)

  SvarSlett
 6. Knallbra Siri, jeg er så hjertens enig! Pam

  SvarSlett
 7. Jeg er så enig med deg! Nå er jeg så heldig at jeg har en mann og slipper det å "deite". Men så var det dette med skoene da. Er blitt litt glad i converse, de er behagelige for foten, men ikke å gå langt i. Prøver meg av og til på andre typer sko, men opplever at mange modeller gnager, det skyldes nok en tendens til hammer-stortå. Er heldigvis født høy (kan man si det?), jeg trenger i hvert fall ikke å iføre meg sko med skyhøye hæler. Bare tanken gjør meg svimmel, kan ikke tenke meg at jeg får plassert mine føtter i slike torturinnretninger og har vel heller ikke noe ønske om det. Kjøpte et par fotformlignende sko for et par år siden, dessverre var de for små, selv om jeg digger de skoene. Derfor skal de doneres til en bruktbutikk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Da kan noen andre få glede av de litt brukte fotformskoa! ;))

   Slett