Translate

tirsdag 11. mars 2014

Action i hjemmeleiren

Det er litt skummelt å være helt alene om å skulle selge huset sitt - litt ensomt og litt overveldende - men jeg tror jeg skal få det til ! :)
Uff og hjelp.. her bor det fortstatt noen... hva kommer megleren til å si???!
I forrige uke fikk jeg takst på rekkehuset mitt på over 3 millioner - og denne uka har jeg sjekket ut eiendomsmeklere på nett med det resultat at de nå ringer meg og ønsker å gi meg tilbud...!

Det er jo en fin posisjon å være i - men likevel føler jeg at jeg må unnskylde at det er såpass mye ting her - at jeg ikke har fått kjørt så mange lass vekk pga at bilen ikke fungerer helt som den skal - og at jeg generelt ikke har fjernet alle spor av sivilisasjon, vasket vinduer etc etc...

Jeg kjenner at jeg fortsatt føler mye på at det gjenstår en god del rot i boden og ting i hyllene - og  jeg stiller spørsmål som; skal de kikke inni kjøkkenskapene? - er det flaut å ha skap i dusjen på badet...???

Og jeg kjenner at jeg gruer meg til at meglerne skal se seg rundt i huset mitt med "selgerøyne". Meglerblikk gjør at jeg føler meg rufsete, brokete og sårbar...

Så får vi håpe de bærer over med det jeg ikke kan gjøre noe med - at de gir meg litt slakk på det jeg har tenkt til å gjøre noe med - og tilbyr meg en god hjelp for en god pris til å selge resten...
Jeg er spent!

2 kommentarer:

  1. Jeg skjønner at du føler det litt ensomt å selge og flytte alene, men megleren og de som kommer på visning skal du ikke bekymre deg over, vettu. Meglere kan muligens være fantasiløse, men vanlige folk tenker bare på åssen det kan bli med deres egne møbler der og om de vil trives i nabolaget etc.

    Dette gjelder selvsagt ikke viss du har eplenikkers hengende i kjøkkenskapet og en bildevev på do. Da trur de det er ei gæærn dame som bor der ;)

    SvarSlett
  2. Hahah.. Og takk for tipset om å fjerne eplenikkers og billedvev fra do og kjøkkenskap! ;)

    SvarSlett